Zilverkleurige horlogeketting – aristocratie

 39,95

Deze prachtige horlogeketting is een eerbetoon aan klassieke luxe, perfect voor de moderne gentleman die oog heeft voor detail en kwaliteit.

Slechts 1 resterend op voorraad

Voor 20:00 besteld = vandaag verzonden

Gratis verzending boven €39,-

14 dagen retourneren

Betaal eenvoudig met Klarna

Voor 20:00 besteld = vandaag verzonden

Extra informatie

Primaire kleur

Zilverkleurig

Secundaire kleur

Wit, Zwart

Materiaal

Metaal

Afmetingen

1 x 4,5 x 4,5 cm (LxBxH)

Lengte ketting

80 cm

Batterij

Ja

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Zilverkleurige horlogeketting – aristocratie” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De horlogeketting heeft een authentieke en antieke uitstraling. De witte wijzerplaat vormt een prachtig contrast met de koele zilverkleurige tinten, waardoor de tijd aflezen niet alleen functioneel, maar ook stijlvol is. De wijzers en cijfers op de wijzerplaat zijn zorgvuldig afgewerkt, wat bijdraagt aan de tijdloze uitstraling van dit accessoire.

De achterkant van de horlogeketting is rijkelijk versierd met sierlijke krullen, die getuigen van vakmanschap en aandacht voor detail. Deze decoratieve elementen geven de horlogeketting een aristocratische flair, wat het een ware blikvanger maakt, of je nu een formele outfit draagt of gewoon iets extra's wilt toevoegen aan je dagelijkse stijl.

De "Zilverkleurige Horlogeketting - Aristocratie" is niet alleen een functioneel uurwerk, maar ook een sieraad dat klasse en traditie uitstraalt. Het is het perfecte geschenk voor jezelf of voor een bijzonder iemand die een voorliefde heeft voor klassieke elegantie.