Set met vlinderdas, pochet en manchetknopen – rood geblokt patroon

 39,95

In een sfeer van feestelijke elegantie presenteert zich een set herenaccessoires die de warmte en vreugde van het kerstseizoen belichaamt. Uitgevoerd in een rijke rode tint, versierd met een geblokt patroon, is deze set een ode aan traditionele kerstvieringen en de tijdloze stijl die daarmee gepaard gaat.

Slechts 1 resterend op voorraad

Voor 20:00 besteld = vandaag verzonden

Gratis verzending boven €39,-

14 dagen retourneren

Betaal eenvoudig met Klarna

Voor 20:00 besteld = vandaag verzonden

Extra informatie

Materiaal

Metaal, Stof

Primaire kleur

Rood

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Set met vlinderdas, pochet en manchetknopen – rood geblokt patroon” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De voorgestrikte vlinderdas, met zijn levendige rode kleur en contrasterend geblokt patroon, roept herinneringen op aan kersttruien bij het haardvuur en cadeaus onder de dennenboom. Het is een stuk dat warmte en vrolijkheid uitstraalt, perfect voor die speciale kerstbijeenkomsten of chique feestelijke diners. De manchetknopen complementeren de vlinderdas op een subtiele maar opvallende manier. Ze lijken wel kleine kerstcadeautjes, klaar om uitgepakt te worden, die een vleugje feestelijke flair toevoegen aan elke outfit. Ze zijn het perfecte accessoire voor de man die zelfs in de kleinste details zijn kerstgeest wil laten zien. De pochet maakt het verhaal compleet. Net als een vers gevallen sneeuwdeken die de wereld in stilte hult, voegt het een rustige elegantie toe aan het geheel. De manier waarop het geblokte patroon speelt met het licht, doet denken aan de reflecties van kerstverlichting in een winters landschap.

Met deze set ben je niet alleen gekleed voor het seizoen, maar draag je ook de magie en charme van kerst met je mee. Het is een uitnodiging om jezelf onder te dompelen in de feestelijke sfeer en elke gelegenheid te omarmen met stijl en vreugde.

 

Inhoud van de set

  • Een voorgestrikte vlinderdas met een zwarte smalle band, welke verstelbaar is.
  • Een set manchetknopen, uitgevoerd in dezelfde stof als de vlinderdas en pochet. De manchetknopen hebben een handige, stevige sluiting, waardoor ze goed in je overhemd blijven zitten.
  • Een vierkante pochet van 22 x 22 cm.