Stropdas wol/katoen – zwart met donkerblauw

 44,95

Stap in een wereld van verfijning en klasse met onze zwart/donkerblauwe stropdas van een combinatie van verfijnd wol en kantoen. Deze stropdas is niet zomaar een accessoire, het is een statement van elegantie en vakmanschap!

Slechts 2 resterend op voorraad

Voor 20:00 besteld = vandaag verzonden

Gratis verzending boven €39,-

14 dagen retourneren

Betaal eenvoudig met Klarna

Voor 20:00 besteld = vandaag verzonden

Extra informatie

Afmetingen

145 x 6 cm

Materiaal

Katoen, Wol

Primaire kleur

Blauw

Secundaire kleur

Zwart

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Stropdas wol/katoen – zwart met donkerblauw” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke vezel vertelt een verhaal van passie en precisie. Vervaardigd uit de fijnste wol en katoen, is deze stropdas een toonbeeld van kwaliteit en duurzaamheid. Het weefsel is dicht en consistent, waardoor het een zacht gevoel en een luxueuze uitstraling heeft.

De keuze voor zwart met donkerblauw in deze stropdas is niet zomaar gemaakt. Deze kleur staat voor diepgang, professionaliteit en tijdloze stijl. Of je nu op een formele bijeenkomst bent, of gewoon je dagelijkse outfit een extra touch wilt geven, deze kleur zal je altijd goed staan. Verder is de wollen/katoenen stropdas met uiterste zorg afgewerkt, zodat elk detail perfect is. De stiknaden zijn nauwkeurig en discreet, en zorgen ervoor dat de das zijn vorm behoudt, keer op keer.

Of je deze stropdas nu voor jezelf koopt of als geschenk voor een dierbare, het is een prachtige toevoeging aan elke garderobe. Het wordt geleverd in een elegante verpakking, klaar om te schitteren bij elke gelegenheid.

Dompel jezelf onder in de wereld van luxe en kwaliteit met onze exclusieve donkerblauwe wollen/katoenen stropdas. Ervaar het verschil zelf.