Stropdas wol/katoen – beige geblokt

 44,95

Ontdek de ultieme combinatie van klasse en comfort met onze beige stropdas, vervaardigd uit een unieke blend van wol en katoen. Deze stropdas, met zijn geblokte patroon en subtiele bruine tinten, is een stijlvol statement voor elke moderne man.

Slechts 1 resterend op voorraad

Voor 20:00 besteld = vandaag verzonden

Gratis verzending boven €39,-

14 dagen retourneren

Betaal eenvoudig met Klarna

Voor 20:00 besteld = vandaag verzonden

Extra informatie

Afmetingen

145 x 6 cm

Materiaal

Katoen, Wol

Primaire kleur

Beige

Secundaire kleur

Bruin

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Stropdas wol/katoen – beige geblokt” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze beige stropdas is gemaakt van de fijnste wol vermengd met ademend katoen. Dit zorgt voor een zachte touch, terwijl de kwaliteit en stevigheid van het product gewaarborgd blijven. Ervaar het beste van twee werelden met deze luxe blend.

Het subtiele geblokte patroon, met tonen van beige en bruin, maakt van deze stropdas een veelzijdige keuze. Het patroon voegt een vleugje dynamiek toe aan je outfit, zonder te overheersen. Perfect voor zowel zakelijke als casual gelegenheden.

Beige staat symbool voor subtiliteit, rust en klasse. Gecombineerd met de aardse bruine accenten, biedt deze stropdas een kleurenpalet dat moeiteloos te combineren is met diverse outfits. Elk detail, van de nauwkeurige stiknaden tot het zorgvuldig gekozen materiaal, getuigt van ons streven naar perfectie. De stropdas behoudt zijn vorm en uitstraling, zelfs na veelvuldig dragen.

Of je het nu voor jezelf kiest of als een verfijnd cadeau voor een speciaal iemand, deze stropdas is een tijdloze aanvulling op elke garderobe. Het wordt geleverd in een elegante verpakking, klaar om te imponeren.

Til je outfit naar een hoger niveau met deze beige stropdas met geblokt patroon. Voel het verschil, draag het met trots.