Stropdas wol/katoen – groen geblokt

 34,95

Ontmoet de perfecte balans tussen traditie en moderniteit met onze stropdas in groen geblokt, vervaardigd uit een harmonieuze blend van katoen en wol. De frisse groentinten, onderbroken door het tijdloze geblokte patroon, maken deze stropdas een uniek en veelzijdig accessoire voor elke garderobe.

Slechts 1 resterend op voorraad

Voor 20:00 besteld = vandaag verzonden

Gratis verzending boven €39,-

14 dagen retourneren

Betaal eenvoudig met Klarna

Voor 20:00 besteld = vandaag verzonden

Extra informatie

Afmetingen

145 x 6 cm

Materiaal

Katoen, Wol

Primaire kleur

Groen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Stropdas wol/katoen – groen geblokt” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het katoen zorgt voor een zachte touch en ademend vermogen, terwijl de wol diepte en structuur toevoegt, wat resulteert in een stropdas die niet alleen prachtig oogt, maar ook heerlijk aanvoelt. Of je nu een formele setting betreedt of je casual outfit net dat beetje extra wilt geven, deze stropdas is de perfecte keuze.

Het subtiele geblokte ontwerp biedt een speels contrast, waardoor de stropdas moeiteloos kan worden gecombineerd met verschillende outfits, van strakke pakken tot relaxte blazers. En zoals altijd staat vakmanschap voorop. Elk detail, van de precieze stiknaden tot het duurzame materiaal, is zorgvuldig overwogen om een product van de hoogste kwaliteit te garanderen.

Laat je niet misleiden door zijn eenvoud; deze groen geblokte stropdas van katoen en wol is een stille krachtpatser, klaar om elke look naar een hoger niveau te tillen. Voeg hem toe aan je collectie en ervaar een nieuwe dimensie van stijl en klasse.