Stropdas wol/katoen – bruin

 34,95

Introduceer een tijdloze elegantie in je garderobe met onze bruine stropdas, zorgvuldig vervaardigd uit een verfijnde combinatie van katoen en wol. Deze stropdas, met zijn rijke en aardse bruine tint, belichaamt de essentie van klassieke verfijning met een moderne twist.

Slechts 1 resterend op voorraad

Voor 20:00 besteld = vandaag verzonden

Gratis verzending boven €39,-

14 dagen retourneren

Betaal eenvoudig met Klarna

Voor 20:00 besteld = vandaag verzonden

Extra informatie

Afmetingen

145 x 6 cm

Materiaal

Katoen, Wol

Primaire kleur

Bruin

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Stropdas wol/katoen – bruin” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dankzij de blend van ademend katoen en warme wol, biedt deze stropdas niet alleen een luxueus gevoel, maar ook optimaal comfort voor elke gelegenheid. Of je nu een zakelijke bijeenkomst bijwoont, een speciale gelegenheid viert, of simpelweg je dagelijkse outfit wilt versterken, deze bruine stropdas is je ideale metgezel.

Het strakke, minimalistische ontwerp zorgt ervoor dat de stropdas moeiteloos kan worden gecombineerd met diverse outfits, variërend van formele pakken tot casual overhemden. Elke vezel, elk detail getuigt van ons onwrikbare commitment aan vakmanschap en kwaliteit. Van de fijne stiknaden tot de solide constructie, deze stropdas is ontworpen om indruk te maken en de tand des tijds te doorstaan.

Met zijn ingetogen elegantie en superieure constructie is onze bruine stropdas van katoen en wol de perfecte aanvulling op elke stijlbewuste man's collectie.