Stropdas blauw/grijs gestreept

 24,95

Verrijk je garderobe met deze handgemaakte stropdas, een toonbeeld van subtiele elegantie en vakmanschap. De stropdas is uitgevoerd in een verfijnd grijs/blauwe tint, een kleur die zowel veelzijdigheid als stijl uitstraalt. De toevoeging van zwarte en zilveren strepen geeft het geheel een moderne en dynamische uitstraling.

Slechts 1 resterend op voorraad

Voor 20:00 besteld = vandaag verzonden

Gratis verzending boven €39,-

14 dagen retourneren

Betaal eenvoudig met Klarna

Voor 20:00 besteld = vandaag verzonden

Extra informatie

Afmetingen

145 x 8 cm (LxB)

Materiaal

Polyester

Primaire kleur

Blauw/grijs

Secundaire kleur

Zwart, Zilverkleurig

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Stropdas blauw/grijs gestreept” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De zwarte strepen op de grijze en blauwe achtergrond zorgen voor een sterk contrast, waardoor de stropdas een opvallend maar toch beschaafd karakter krijgt. De zilveren strepen voegen een subtiel vleugje luxe toe, vangen het licht op en zorgen voor een subtiele schittering die je outfit een extra dimensie geeft.

Handgemaakt met oog voor detail, belichaamt deze stropdas de ware kunst van het stropdassen maken. Elke naad en elk patroon is zorgvuldig uitgewerkt, wat resulteert in een product van ongeëvenaarde kwaliteit en uniekheid. De gebruikte materialen zijn van de hoogste kwaliteit, zacht en duurzaam, waardoor de stropdas niet alleen prachtig is, maar ook comfortabel draagt en lang meegaat.

Deze grijs/blauwe stropdas met zwarte en zilveren strepen is perfect voor zowel formele als casual gelegenheden. Of je nu een zakelijke bijeenkomst bijwoont of een speciale gelegenheid viert, deze stropdas verhoogt je uitstraling met een onmiskenbare klasse. Kies voor deze stropdas om een verfijnd en modern statement te maken in je dagelijkse kledingkeuze.